Arrangementen - Aalsmeer Rondvaart

Arrangementen

appel

De Appelpuntrondvaart bestaat uit:

Onze prachtige rondvaart met aansluitend genieten van een heerlijke appelpunt met slagroom en koffie of thee naar keuze in restaurant Centennial. De kosten voor dit complete arrangement zijn € 15,00 per persoon.

bier

De Bierrondvaart bestaat uit:

Zodra je aan boord stapt van de boot is het meteen feest! Er staan koude biertjes voor je klaar waarna we je meenemen op een exclusieve boottocht door de mooie grachtjes en slootjes van Aalsmeer Oost.

Tijdens deze rondvaart kunt u heerlijk genieten van verschillende biertjes. Uiteraard kunt u een voorkeur opgeven. De kosten voor deze Bierrondvaart zijn € 38,- per persoon. Dit arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 14:00 uur ‘s middags.

Tripadvisor

De Dinerrondvaart bestaat uit:

U krijgt een prachtige rondvaart, in onze overdekte elektrische praam. Deze is in de avond natuurlijk nog mooier, omdat alles dan verlicht is. Zo geniet uw maximaal van de rondvaart.

Na afloop van de rondvaart gaat u heerlijk genieten van een driegangemenu a la carte in ons sfeervolle restaurant Centennial. De kosten voor een dinerrondvaart zijn € 48,00.

Gezellige rondvaart

De High-wine rondvaart bestaat uit:

Wat is er heerlijker dan een namiddag of avond zalig niets doen terwijl je geniet van een lekker glas wijn, een lekkere hap en wat aangenaam gezelschap? Klinkt goed, maar dit alles wordt nog beter wanneer je het kunt beleven op een unieke en gezellige locatie. Geniet van de heerlijke en verrassende High Wine bij Restaurant Centennial en prachtige rondvaart door de vaarten en slootjes van Aalsmeer Oost.

Daarna staat u een heerlijke High Wine te wachten in Restaurant Centennial. Tijdens de High Wine proeft u 4 exclusieve wijnen. Ondertussen geniet u van lekkere amuses. U heeft de keuze uit een high wine met koude hapjes voor € 42,50 euro per persoon of een De Luxe voor € 48 euro per persoon met warme hapjes. In overleg met elkaar zullen we de mogelijkheden bekijken, om het arrangement zo goed mogelijk op uw wensen af te stemmen.

DC90352C-9F18-4447-B58F-B695B2F08EBC

De High-tea rondvaart bestaat uit:

Na onze mooie rondvaart gaan wij naar het sfeervolle restaurant genaamd Centennial. Dit is het restaurant van Aalsmeer-rondvaart. In restaurant krijgt u een high-tea met de lekkerste hapjes geserveerd.

De high tea bestaat uit drie gangen:

 1. Hartige high tea gerechten.
 2. Zowel hartige als zoete high tea gerechten.
 3. Traditionele zoete high tea gerechten

Een high tea rondvaart bij Aalsmeer Rondvaart kost slechts € 36,00 euro per persoon.

079A7F3B-C030-45E6-B0A6-1AA14DCE99A7

De Lunchrondvaart bestaat uit:

Het is bij Aalsmeer Rondvaart mogelijk om een lunchrondvaartarrangement te boeken. Het lunchrondvaartarrangement is dagelijks te reserveren vanaf 11:30 uur ‘s ochtends.

Voordat u een heerlijke lunch gebruikt in ons restaurant Centennial varen wij u tijdens een rondvaart van ca. 1 uur door het unieke Aalsmeer-Oost. Aansluitend aan de rondvaart kunt u genieten van een heerlijke lunch met een verse soep van de dag en diverse belegde broodjes, koffie of thee naar keuze. De kosten voor deze lunchrondvaart zijn € 25,00 per persoon.

vergader-ruimte-aalsmeer-rondvaart

Het vergaderingenarrangement bestaat uit:

Een manier om uit de sleur van je vergaderroutine te komen is te zorgen voor afwisseling. Bijvoorbeeld een fun factor inbrengen op een (nieuwe)locatie buiten de deur. Outdoor vergaderen op een rondvaartboot midden in de natuur, omgeven door bossen en water!

Vergaderruimte rondvaartboot  “ De Otter “

 • Maximaal 25 personen in een rondvaartbootopstelling met 2 personen aan een tafeltje
 • Inclusief onbeperkt koffie en thee
 • Draadloos internet aanwezig op de boot
 • Fris, tafelwater en zoetigheid zijn aanwezig op nacalculatie

Basisprijs boothuur inclusief kapitein (per uur) € 110,- Kosten per persoon € 6,00 inclusief koffie thee en water.

Familie

De Familierondvaart bestaat uit:

De familierondvaart is een leuk uitje voor heel het gezin. Aalsmeer is een bijzondere plaats in een prachtige omgeving. Zo leren u en uw kinderen de omgeving van Aalsmeer en Nederland beter kennen op een unieke manier.

Tijdens de rondvaart wordt er uitgelegd over het ontstaan van Nederland, wat leerzaam is voor de kinderen maar ook voor u. Het gezin stapt in onze authentieke ”elektrische praam” met schipper en gezamenlijk vaart u door diversen wateren rond Aalsmeer en in de directe omgeving van de luchthaven Schiphol. U en de kinderen maken op een speelse en gezellige manier kennis met een kant van Aalsmeer die u nog nooit eerder gezien heeft.

Kikadokiii

Elke zondagmiddag is het Kids Kikadoki bij Aalsmeerrondvaart. Onder begeleiding van 1 of 2 volwassen mag uw kind gratis aan boord van onze rondvaartboot ”de otter”

Tijdens de Kikadoki rondvaart leren zowel u en uw kinderen de omgeving van Aalsmeer en Nederland beter kennen op een unieke manier. Aalsmeer is een bijzondere plaats in een prachtige omgeving.

Uitsluitend na deze leuke activiteit kunt u heerlijk dineren met de kinderen bij Restaurant Centennial. Voor de Kikadoki kids is er het volgende menu:

Junior Menu Black Angus € 10.00

Junior Menu Spareribs € 9.00

Junior Menu Kipnuggets € 7.00

Junior Menu Frikandel € 7.00

Junior Menu Kroket € 7.00

RESERVEREN

  Voornaam

  Achternaam

  Emailadres

  Telefoonnummer

  Gewenste tijd

  Gewenste datum

  Aantal personen

  Arrangement

  Eventuele opmerking