High-Wine rondvaart - Aalsmeer Rondvaart

High-wine rondvaart

Wat is er heerlijker dan een namiddag of avond zalig niets doen terwijl je geniet van een lekker glas wijn, een lekkere hap en wat aangenaam gezelschap? Klinkt goed, maar dit alles wordt nog beter wanneer je het kunt beleven op een unieke en gezellige locatie. Geniet van de heerlijke en verrassende High Wine bij Restaurant Centennial en prachtige rondvaart door de vaarten en slootjes van Aalsmeer Oost.

Prachtige rondvaart door Aalsmeer-Oost

U krijgt eerst een rondvaart van ca. 1 uur door Aalsmeer-Oost. In onze overdekte electrische fluisterpraam varen wij u langs prachtige seringenakkers, een natuurzwembad “Het Oosterbad”, de historische molen “De Zwarte Ruiter” en dat allemaal gelegen in een uniek Hollands natuurgebied, bestaande uit veengebieden en moerasbos. Ook varen wij in de directe omgeving van de luchthaven Schiphol.

High Wine bij Restaurant Centennial

Daarna staat u een heerlijke High Wine te wachten in Restaurant Centennial. Tijdens de High Wine proeft u 4 exclusieve wijnen. Ondertussen geniet u van lekkere amuses die wij in overleg, op uw wensen worden afgestemd. U heeft de keuze uit een high wine met koude hapjes voor 42,50 euro per persoon of een De Luxe voor 48 euro per persoon met warme hapjes.

De gezellige middag in de Oosteinder plassen begint met een glas bubbels, waarna de vier wijnen gepresenteerd worden die stuk voor stuk begeleid worden met een klein hapje.

De high wine kan een leuke invulling van een verjaardag, vrijgezellengfeest of natuurlijk gewoon een leuke vriendinnendag. Tevens kan een high wine als een gezellig einde van een zakelijke meeting vormen.

Wilt uw reserveren? Klik dan hierbeneden op de groene balk. U kunt ook telefonisch een reservering maken via 0297388144 of een email sturen naar info@centennial.info. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan open voor al uw ideeën

HEEFT U SUGGESTIES VOOR EEN ANDERE INVULLING?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!