Bierrondvaart - Aalsmeer Rondvaart

Bier rondvaart

Het is bij Aalsmeer Rondvaart mogelijk om een Bierrondvaart te boeken. Het Bierrondvaart arrangement is dagelijks te reserveren vanaf 14:00 uur ‘s middags.

Zodra je aan boord stapt van de boot is het meteen feest! Er staan koude biertjes voor je klaar waarna we je meenemen op een boottocht door de mooie grachtjes en slootjes van Aalsmeer Oost.

U krijgt een rondvaart van ca. 1 uur. In onze overdekte fluisterpraam varen wij u langs  Het Oosterbad,  de historische molen “De Zwarte Ruiter” en seringenakkers en dat allemaal gelegen in een uniek stukje Hollandse natuur van veengebied en moerasbos. Hierbij krijgt uw van alles te horen over deze plekken en ondertussen een lekker biertje aangeboden.

Tijdens deze rondvaart kunt u heerlijk genieten van verschillende biertjes. Uiteraard kunt u een voorkeur opgeven. De kosten voor deze Bierrondvaart zijn € 38,- per persoon.

 

Wilt uw reserveren? Klik dan hierbeneden op de groene balk. U kunt ook telefonisch een reservering maken via 0297388144 of een email sturen naar info@centennial.nl

Wij staan open voor al uw ideeën

HEEFT U SUGGESTIES VOOR EEN ANDERE INVULLING?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!