High Tea - Aalsmeer Rondvaart

High Tea

High-Tea CENTENNIAL

KIES VOOR EEN HEERLIJKE HIGH TEA BIJ CENTENNIAL!

Heb je zin in een gezellige middag uit met vrienden of vriendinnen? Kies dan voor een heerlijke high tea bij Centennial. Even weg uit de dagelijkse sleur, je komt in restaurant Centennial helemaal tot rust. Bij de high tea wordt onbeperkt thee geserveerd met de keuze uit verschillende smaken. Je hebt genoeg tijd om ze allemaal te proberen. Kijk ook naar onze mogelijkheden van een combinatie high tea met een rondvaart in onze overdekte Giethoornse rondvaartboot door het idyllische natuurgebied van de Oosteinderplassen

 

Afspraakje VOOR IEDER MOMENT

Is een high tea buffet party te druk voor je en wil je intiem met je partner, familie of een klein groepje high tea doen bij ons? Dat kan met ons High tea arrangement. Want bij Centennial kun je de tijd nemen en genieten van alle momenten van de dag. Er valt altijd wel iets te vieren. Of het gaat om het weerzien van een vriendin, een dagje stappen met je moeder of gewoon quality-time met je partner.

Onze chefs bereiden de lekkerste hartige en zoete hapjes voor bij de thee. Bekijk hier alvast de kaart en vergeet niet op tijd je tafel te reserveren, uiterlijk 3 uur van tevoren. Onze high tea heeft een vaste prijs van € 26,00 per persoon.

Bel ons of stuur een email naar info@centennial.nl

Te bestellen vanaf 2 personen.

Prijzen:
• Volwassenen: € 26,00. In combinatie met de rondvaart € 36,00
• Kids 4 t/m 11 jaar € 17,50 – In combinatie met de rondvaart € 20,-
• Kids 0-3 jaar: Gratis.

 

NIEUW BIJ CENTENNIAL & AALSMEERRONDVAART! ?☕️

Vanaf heden Holtkamp gebak + kopje koffie voor 5,95!

Heerlijk gebak, koffie of thee bij Centennial en Aalsmeerrondvaart