High-Tea rondvaart - Aalsmeer Rondvaart

High-Tea rondvaart

Wilt u een bijzondere High Tea-rondvaart organiseren? Dan bent u bij Aalsmeer Rondvaart aan het juiste adres. Aalsmeer Rondvaart organiseert boottochten over de wateren van het bijzondere natuurgebied Aalsmeer-Oost. U kunt bij ons een standaard boottocht reserveren, maar wij bieden ook een high tea rondvaart aan. U kunt een high tea rondvaart organiseren met uw gezin, een groep vrienden of vriendinnen of een ander gezelschap naar keuze. Wij zorgen er graag voor dat u een onvergetelijke middag heeft tijdens uw boottocht.</

Een rondvaart met heerlijke hapjes

Een high tea rondvaart Aalsmeer duurt ongeveer 1 uur. Na de rondvaart gaan wij naar restaurant Centennial. Dit is het restaurant van Aalsmeer-rondvaart. In restaurant Centennial krijgt u bij high-tea de lekkerste hapjes geserveerd.

De high tea bestaat uit drie gangen. De eerste gang bestaat uit hartige high tea gerechten. De tweede gang bestaat uit zowel hartige als zoete high tea gerechten en de derde gang bestaat uit de traditionele zoete high tea gerechten.

Onbeperkt thee en koffie

Na onze high tea rondvaart kunt u onbeperkt thee en/of koffie drinken. Zeker voor de theeliefhebbers is er meer dan voldoende keuze uit lekkere dranken, want wij serveren vele verschillende soorten thee. Uiteraard is het ook mogelijk om zowel koffie als thee te drinken, mocht u van beide dranken houden.

Een smaakvolle, gezellige én leerzame dag

Onze high tea rondvaart is niet alleen leuk  en gezellig, maar bovendien erg leerzaam. Tijdens de rondvaart verkent u namelijk het natuurgebied Aalsmeer-Oost, door over diverse wateren in het natuurgebied te varen. Ook is er een gids aan boord. De gids vertelt u graag meer over de geschiedenis, het heden en de toekomst van het prachtige natuurgebied. Ook leert de gids u meer over het flora en fauna van Aalsmeer-Oost. Een rondvaart door Aalsmeer-Oost is dan ook erg leerzaam en interessant.

De kosten van een high tea rondvaart

Een high tea rondvaart bij Aalsmeer Rondvaart kost slechts 36,00 euro per persoon. Voor deze prijs krijgt u niet alleen een bijzondere rondvaart over de wateren van Aalsmeer-Oost, maar krijgt u bovendien heerlijke hapjes, onbeperkt thee en onbeperkt koffie. De prijs van 36,00 euro is dan ook een all-in prijs. Organiseert u een high tea rondvaart Aalsmeer bij Aalsmeer Rondvaart, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Een high tea rondvaart organiseren

Wilt u een high tea rondvaart organiseren? Kom dan naar ons restaurant Centennial of hotel Chariot en geef aan wanneer u een high tea rondvaart wil doen. U kunt het high tea rondvaartarrangement dagelijks boeken vanaf 11:30 uur tot 14:00 uur.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door het contactformulier op de website in te vullen. Controleer uw gegevens goed, want wij gebruiken deze om contact met u op te nemen en uw vraag of vragen te beantwoorden.

Wij staan open voor al uw ideeën

HEEFT U SUGGESTIES VOOR EEN ANDERE INVULLING?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!